Kako napraviti novi profil?

Klikom na "Postani dadilja" u gornjem desnom kutu otvorit će vam se registracijska forma. Polja označena zvjezdicom su obavezna. Klikom na "Registriraj me" kreirat ćete novi profil. Klikom na "Moj profil" možete vidjeti svoj profil.

Kako napisati recenziju?

Da bi napisali recenziju morate se registrirati klikom na registracija roditelja. Nakon što ispunite formu možete se vratiti na profil dadilje. Na profilu dadilje kliknite "Ocijeni". Otvorit će Vam se prozor u kojem možete napisati recenziju i ocijeniti dadilju. Za dovršetak kliknite "Ocijeni".

Kako objaviti oglas za traženje dadilje?

Da bi objavili oglas za traženje dadilje prvo se morate registrirati ili prijaviti. Ukoliko već imate korisnički račun nakon prijavite kliknite na "Objavi oglas" u gornjem desnom kutu. Otvoriti će Vam se forma za kreiranje oglasa. Nakon što ste ispunili formu klikom na "Objavi" ćete objaviti oglas. Ukoliko nemate korisnički račun to možete učiniti klikom na "Registracija roditelja". Nakon što odaberete korisničko ime i lozinku automatski ćete se ulogirati, te će Vam se otvoriti forma za kreiranje oglasa. Nakon što ste ispunili formu klikom na "Objavi" objaviti ćete formu.

Kako obrisati oglas?

Da bi obrisali oglas morate biti prijavljeni. Klikom na "Moj oglas" u gornjem desnom kutu ćete doći na svoj oglas. Da bi ga obrisali kliknite "Obriši oglas". Vaš oglas je uspješno obrisan.

Kako obrisati profil dadilje?

Da bi obrisali profil morate biti prijavljeni. Prvo odite na "Moj profil" u gornjem desnom kutu. Kliknite na "Uredi profil" pored vašeg imena i prezimena. Otiđite na dno stranice i kliknite na "Obriši profil". Uspješno ste obrisali profil.

Kako da moj profil vidi više ljudi?

Da bi vaš profil vidjelo više ljudi morate imati što više recenzija s pet zvijezdica. Na taj način će se Vaš profil češće prikazivati u pretragama. Zato nakon svakog obavljenog posla zamolite roditelje da Vas ocijene.