Privatnost

Sažetak

Ovaj sažetak pruža ključne točke iz naše obavijesti o privatnosti, ali možete saznati više pojedinosti o bilo kojoj od ovih tema klikom na vezu koja slijedi nakon svake ključne točke ili korištenjem našeg sadržaja ispod kako biste pronašli odjeljak koji tražite. Također možete kliknuti ovdje da biste otišli izravno na naš sadržaj. Koje osobne podatke obrađujemo? Kada posjećujete, koristite ili se krećete našim Uslugama, možemo obrađivati osobne podatke ovisno o tome kako komunicirate s Dadilja.hr i Uslugama, odabirima koje napravite te proizvodima i značajkama koje koristite. Kliknite ovdje da saznate više. Obrađujemo li osjetljive osobne podatke? Možemo obraditi osjetljive osobne podatke kada je to potrebno uz vaš pristanak ili kako je na drugi način dopušteno primjenjivim zakonom. Kliknite ovdje da saznate više. Primamo li informacije od trećih strana? Ne primamo nikakve informacije od trećih strana. Kako obrađujemo vaše podatke? Vaše podatke obrađujemo kako bismo pružili, poboljšali i administrirali naše Usluge, komunicirali s vama, radi sigurnosti i sprječavanja prijevare te radi usklađivanja sa zakonom. Također možemo obrađivati vaše podatke u druge svrhe uz vaš pristanak. Vaše podatke obrađujemo samo kada za to imamo valjan pravni razlog. Kliknite ovdje da saznate više. U kojim situacijama i s kojim stranama dijelimo osobne podatke? Podatke možemo dijeliti u određenim situacijama i s određenim trećim stranama. Kliknite ovdje da saznate više. Kako čuvamo vaše podatke sigurnima? Imamo organizacijske i tehničke procese i procedure za zaštitu vaših osobnih podataka. Međutim, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranjivanje informacija ne može biti 100% siguran, stoga ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće moći ugroziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati , ukrasti ili izmijeniti vaše podatke. Kliknite ovdje da saznate više. Koja su vaša prava? Ovisno o tome gdje se geografski nalazite, primjenjivi zakon o privatnosti može značiti da imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Kliknite ovdje da saznate više. Kako ostvarujete svoja prava? Svoja prava najlakše ćete ostvariti ispunjavanjem našeg obrasca za zahtjev nositelja podataka koji je dostupan ovdje: dadiljahr@yahoo.com ili nas kontaktirate. Razmotrit ćemo svaki zahtjev i postupiti po njemu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

 1. 1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?
 2. 2. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE?
 3. 3. NA KOJE SE PRAVNE OSNOVE OSLANJAMO ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
 4. 4. KADA I SA KIM DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?
 5. 5. KAKAV JE NAŠ STAV O WEB MJESTAMA TREĆIH STRANA?
 6. 6. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?
 7. 7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
 8. 8. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
 9. 9. PRIKUPLJAMO LI PODATKE OD MALOLJETNIKA?
 10. 10. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?
 11. 11. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NEMOJ PRATI
 12. 12. IMAJU LI STANOVNICI KALIFORNIJE POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?
 13. 13. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?
 14. 14. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?
 15. 15. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI BRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam date.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno dajete kada se registrirate na Usluge, izražavate interes za dobivanje informacija o nama ili našim proizvodima i Uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na Uslugama ili na drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje ste dali. Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i Uslugama, odabirima koje napravite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati sljedeće:

Osjetljive informacije: Kada je potrebno, uz vaš pristanak ili na drugi način dopušteno primjenjivim zakonom, obrađujemo sljedeće kategorije osjetljivih podataka: brojeve socijalnog osiguranja ili druge državne identifikatore Svi osobni podaci koje nam date moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Podaci se prikupljaju automatski

Ukratko: neke informacije — poput adrese vašeg internetskog protokola (IP) i/ili preglednika i karakteristika uređaja — prikupljaju se automatski kada posjetite naše Usluge.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjećujete, koristite ili se krećete Uslugama. Ovi podaci ne otkrivaju vaš specifičan identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati podatke o uređaju i korištenju, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, referentni URL-ovi, naziv uređaja, država, lokacija , informacije o tome kako i kada koristite naše usluge i druge tehničke informacije. Ove su informacije prvenstveno potrebne za održavanje sigurnosti i rada naših usluga, te za našu internu analitiku i svrhe izvješćivanja.

Poput mnogih tvrtki, također prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju: Podaci o zapisniku i korištenju. Podaci o zapisniku i korištenju su informacije vezane uz uslugu, dijagnostiku, upotrebu i performanse koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite ili koristite naše Usluge i koje bilježimo u datotekama dnevnika. Ovisno o tome kako komunicirate s nama, ovi podaci dnevnika mogu uključivati vašu IP adresu, informacije o uređaju, vrstu preglednika i postavke i informacije o vašoj aktivnosti u Uslugama (kao što su oznake datuma/vremena povezane s vašom upotrebom, stranice i datoteke koje pregledavate , pretraživanja i druge radnje koje poduzmete, kao što su značajke koje koristite), informacije o događajima uređaja (kao što je aktivnost sustava, izvješća o pogreškama (ponekad se nazivaju "ispisi o padu") i postavke hardvera). Podaci uređaja. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su informacije o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup Uslugama. Ovisno o uređaju koji se koristi, ovi podaci o uređaju mogu uključivati informacije kao što su vaša IP adresa (ili proxy poslužitelj), identifikacijski brojevi uređaja i aplikacije, lokacija, vrsta preglednika, model hardvera, pružatelj internetskih usluga i/ili mobilni operater, operativni sustav i informacije o konfiguraciji sustava. Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji kao što su informacije o lokaciji vašeg uređaja, koje mogu biti precizne ili neprecizne. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji koristite za pristup Uslugama. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje geolokacijskih podataka koji nam govore vašu trenutnu lokaciju (na temelju vaše IP adrese). Možete nam onemogućiti prikupljanje ovih podataka tako što ćete odbiti pristup informacijama ili onemogućiti svoju postavku lokacije na svom uređaju. Međutim, ako se odlučite isključiti, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.

2. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo kako bismo pružili, poboljšali i administrirali naše Usluge, komunicirali s Vama, radi sigurnosti i sprječavanja prijevare te radi usklađivanja sa zakonom. Također možemo obrađivati vaše podatke u druge svrhe uz vaš pristanak.

Vaše osobne podatke obrađujemo iz različitih razloga, ovisno o tome kako komunicirate s našim Uslugama, uključujući: Olakšati stvaranje računa i autentifikaciju te na drugi način upravljati korisničkim računima. Možemo obraditi vaše podatke kako biste mogli kreirati i prijaviti se na svoj račun, kao i održavati vaš račun u ispravnom stanju. Isporučiti i olakšati isporuku usluga korisniku. Možemo obraditi vaše podatke kako bismo vam pružili traženu uslugu.

Omogućiti komunikaciju između korisnika. Možemo obraditi vaše podatke ako odlučite koristiti bilo koju od naših ponuda koje omogućuju komunikaciju s drugim korisnikom.

Spasiti ili zaštititi vitalni interes pojedinca. Možemo obraditi vaše podatke kada je to potrebno za spašavanje ili zaštitu vitalnih interesa pojedinca, kao što je sprječavanje štete.

3. NA KOJE SE PRAVNE OSNOVE OSLANJAMO ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?

Ukratko: Vaše osobne podatke obrađujemo samo kada vjerujemo da je to potrebno i imamo valjan pravni razlog (tj. pravnu osnovu) za to prema primjenjivom zakonu, kao što je vaš pristanak, kako bismo bili u skladu sa zakonima, kako bismo vam pružili usluge kako bismo sklopili ili ispunili naše ugovorne obveze, zaštitili vaša prava ili ispunili naše legitimne poslovne interese.

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) i UK GDPR zahtijevaju od nas da objasnimo važeće pravne osnove na koje se oslanjamo kako bismo obradili vaše osobne podatke. Kao takvi, možemo se osloniti na sljedeće pravne osnove za obradu vaših osobnih podataka: Pristanak. Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali dopuštenje (tj. privolu) za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku. Kliknite ovdje da saznate više. Izvršenje ugovora. Vaše osobne podatke možemo obrađivati kada smatramo da je to potrebno za ispunjavanje naših ugovornih obveza prema vama, uključujući pružanje naših Usluga ili na vaš zahtjev prije sklapanja ugovora s vama. Pravne obveze. Možemo obrađivati vaše podatke kada vjerujemo da je to potrebno za usklađenost s našim zakonskim obvezama, kao što je suradnja s tijelom za provođenje zakona ili regulatornom agencijom, ostvarivanje ili obrana naših zakonskih prava ili otkrivanje vaših podataka kao dokaza u parnici u kojoj smo uključeni. Vitalni interesi. Vaše podatke možemo obrađivati tamo gdje vjerujemo da je potrebno zaštititi vaše vitalne interese ili vitalne interese treće strane, kao što su situacije koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe.

4. KADA I SA KIM DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Ukratko: Možemo dijeliti informacije u određenim situacijama opisanim u ovom odjeljku i/ili sa sljedećim trećim stranama.

Dobavljači, konzultanti i ostali pružatelji usluga trećih strana. Vaše podatke možemo dijeliti s dobavljačima trećih strana, pružateljima usluga, izvođačima ili agentima ("treće strane") koji obavljaju usluge za nas ili u naše ime i zahtijevaju pristup takvim informacijama za obavljanje tog posla. Imamo ugovore s našim trećim stranama, koji su osmišljeni kako bi zaštitili vaše osobne podatke. To znači da oni ne mogu učiniti ništa s vašim osobnim podacima osim ako ih mi ne uputimo da to učine. Oni također neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom organizacijom osim s nama. Također se obvezuju da će zaštititi podatke koje drže u naše ime i zadržati ih tijekom razdoblja koje mi damo.

Možda ćemo također morati podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama: Poslovni prijenosi. Vaše podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi ili tijekom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili akviziciji cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki. Ostali korisnici. Kada dijelite osobne podatke (na primjer, objavljivanjem komentara, doprinosa ili drugog sadržaja Uslugama) ili na neki drugi način komunicirate s javnim područjima Usluga, takve osobne podatke mogu vidjeti svi korisnici i mogu biti javno dostupni izvan Usluga u vječnosti. Slično tome, drugi će korisnici moći vidjeti opise vaših aktivnosti, komunicirati s vama unutar naših usluga i vidjeti vaš profil.

5. KAKAV JE NAŠ STAV O WEB MJESTAMA TREĆIH STRANA?

Ukratko: Nismo odgovorni za sigurnost bilo kojih informacija koje dijelite s trećim stranama s kojima se možemo povezati ili koje reklamiraju na našim Uslugama, ali nisu povezane s našim Uslugama.

Usluge se mogu povezivati s web stranicama trećih strana, mrežnim uslugama ili mobilnim aplikacijama i/ili sadržavati oglase trećih strana koje nisu povezane s nama i koje mogu povezivati s drugim web stranicama, uslugama ili aplikacijama. Sukladno tome, ne dajemo nikakva jamstva u vezi s takvim trećim stranama i nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu upotrebom web stranica, usluga ili aplikacija takvih trećih strana. Uključivanje poveznice prema web stranici, usluzi ili aplikaciji treće strane ne podrazumijeva našu podršku. Ne možemo jamčiti sigurnost i privatnost podataka koje dajete trećim stranama. Podaci prikupljeni od strane trećih strana nisu obuhvaćeni ovom obavijesti o privatnosti. Nismo odgovorni za sadržaj ili prakse i politike privatnosti i sigurnosti bilo koje treće strane, uključujući druge web stranice, usluge ili aplikacije koje mogu biti povezane s Uslugama ili iz njih. Trebali biste pregledati pravila takvih trećih strana i izravno ih kontaktirati kako biste odgovorili na vaša pitanja.

6. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?

Ukratko: Možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su web svjetionici i pikseli) za pristup informacijama ili njihovo pohranjivanje. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje svrha navedenih u ovoj obavijesti o privatnosti osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše ćemo osobne podatke čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (kao što su porezni, računovodstveni ili drugi pravni zahtjevi). Niti jedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati od nas da čuvamo vaše osobne podatke dulje od vremenskog razdoblja u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kada nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, ili ćemo izbrisati ili anonimizirati takve podatke, ili, ako to nije moguće (na primjer, zato što su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosnoj arhivi), tada ćemo sigurno pohraniti vaše osobne podatke i izolirati ih od daljnje obrade dok brisanje ne bude moguće.

8. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće i razumne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene za zaštitu sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranu informacija ne može biti 100% siguran, stoga ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupiti, pristupiti, ukrasti ili izmijeniti vaše podatke. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naših usluga je na vašu vlastitu odgovornost. Uslugama biste trebali pristupati samo unutar sigurnog okruženja.

9. PRIKUPLJAMO LI PODATKE OD MALOLJETNIKA?

Ukratko: Ne prikupljamo svjesno podatke od djece mlađe od 18 godina niti im ih plasiramo.

Ne tražimo svjesno podatke od djece mlađe od 18 godina niti im ih prodajemo. Korištenjem Usluga izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takve maloljetne osobe i pristajete na korištenje Usluga od strane te maloljetne osobe. Ako doznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz naše evidencije. Ako saznate za bilo kakve podatke koje smo prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na dadiljahr@yahoo.com.

10. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: U nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora (EEA) i Ujedinjenog Kraljevstva (UK), imate prava koja vam omogućuju veći pristup i kontrolu nad vašim osobnim podacima. Možete pregledati, promijeniti ili ukinuti svoj račun u bilo kojem trenutku. U nekim regijama (poput EGP-a i Ujedinjenog Kraljevstva) imate određena prava prema primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati pravo (i) na zahtjev za pristup i dobivanje kopije vaših osobnih podataka, (ii) na zahtjev za ispravak ili brisanje; (iii) za ograničavanje obrade vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima također možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Takav zahtjev možete podnijeti tako da nas kontaktirate koristeći podatke za kontakt navedene u odjeljku "KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?" ispod. Razmotrit ćemo svaki zahtjev i postupiti po njemu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. Ako se nalazite u EGP-u ili Ujedinjenom Kraljevstvu i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu svom lokalnom tijelu za nadzor zaštite podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm. Ako se nalazite u Švicarskoj, kontakt podaci za tijela za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html. Povlačenje vašeg pristanka: Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih u odjeljku "KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVOG OBAVIJESTA?" ispod. Međutim, imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije povlačenja niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite osnove obrade osim privole.

11. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NEMOJ PRATI

Većina web preglednika i nekih mobilnih operativnih sustava i mobilnih aplikacija uključuje značajku Ne prati ("DNT") ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferencu privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. U ovoj fazi nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na DNT signale preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćava vaš izbor da ne budete praćeni na mreži. Ako se usvoji standard za online praćenje kojeg moramo slijediti u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

12. IMAJU LI STANOVNICI KALIFORNIJE POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: Da, ako ste stanovnik Kalifornije, imate određena prava u vezi s pristupom vašim osobnim podacima. Kalifornijski građanski zakonik, odjeljak 1798.83, također poznat kao zakon "Shine The Light", dopušta našim korisnicima koji su stanovnici Kalifornije da jednom godišnje besplatno zatraže i dobiju od nas informacije o kategorijama osobnih podataka (ako postoje) otkriveni trećim stranama u svrhe izravnog marketinga te imena i adrese svih trećih strana s kojima smo podijelili osobne podatke u neposrednoj prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, pošaljite nam svoj zahtjev u pisanom obliku koristeći podatke za kontakt navedene u nastavku. Ako ste mlađi od 18 godina, živite u Kaliforniji i imate registriran račun na Uslugama, imate pravo zahtijevati uklanjanje neželjenih podataka koje javno objavite na Uslugama. Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka, obratite nam se pomoću dolje navedenih podataka za kontakt i uključite adresu e-pošte povezanu s vašim računom i izjavu da živite u Kaliforniji. Pobrinut ćemo se da podaci ne budu javno prikazani na Uslugama, ali imajte na umu da podaci možda neće biti potpuno ili sveobuhvatno uklonjeni iz svih naših sustava (npr. sigurnosne kopije itd.).

13. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest prema potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima. S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom "Revidirano" i ažurirana verzija će stupiti na snagu čim bude dostupna. Ako unesemo značajne izmjene u ovu obavijest o privatnosti, možemo vas obavijestiti bilo istaknutim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili tako da vam izravno pošaljemo obavijest. Potičemo vas da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

14. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentara o ovoj obavijesti, možete nam se obratiti e-poštom na dadiljahr@yahoo.com.

15. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI BRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

Imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti te podatke ili ih izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, posjetite: dadiljahr@yahoo.com.